ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Τηγανιά κρασάτη
Σήμερα ετοιμάζουμε μια κλασική τηγανιά κρασάτη μια συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Πηγή: botrini
-
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ21 ώρες πριν
10 λόγοι που το Πάσχα στο χωριό είναι Ο-ΝΕΙ-ΡΟ!
-
Κόσμος3 ημέρες πριν
Ρωσία: Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον… λίντσαραν οι θεατές
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Θλιβερή πρωτιά του Ρεθύμνου στους πλειστηριασμούς – Πόσα ακίνητα βγαίνουν στο «σφυρί»
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Πνίγηκε στη σκόνη το Ρέθυμνο – Ξεπέρασε τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη!