Βρειτε μας στα Social Media

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Γης με τη φύτευση 2.000 καρποφόρων σε βόρεια Εύβοια και Μάνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γης, που καθιερώθηκε το 1970 από τον ΟΗΕ σηματοδοτεί τη γένεση του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος. Έκτοτε, αυτή η επέτειος, που τιμάται στις 22 Απριλίου, αποτελεί και μια καλή αφορμή για έμπνευση γύρω από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποδείξουμε στην πράξη τον σεβασμό μας για τον πλανήτη.

Παράλληλα, μετατρέπεται σε μια πολύ καλή αφορμή για ενεργή περιβαλλοντική δράση, που θα τιμά το περιβάλλον. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος όχι απλώς δεν είναι εξαίρεση σε αυτό, αλλά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γης, όπως κάνει κάθε χρόνο, συνεχίζοντας με συνέπεια να της δίνει τη σημασία που της αναλογεί. 

Και αυτή τη χρονιά το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος αποδεικνύει πως η συνεργασία και η συμπόρευση είναι αξίες που υποβοηθούν κάθε μεγάλο έργο να υλοποιηθεί και γίνονται και ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Έτσι, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all και δίνει μια βαθιά «ανάσα» στη Βόρεια Εύβοια και τη Μάνη, περιοχές που έχουν πληγεί και υποφέρουν από καταστροφικές πυρκαγιές. 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., με τη γνωστή αφοσίωσή της στο έργο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», αντιμετωπίζει με πάθος και δέσμευση το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος, ένα βασικό θεμέλιο της γενικότερης φιλοσοφία της.

Άλλωστε, το περιβάλλον αποτελεί έναν από τους τρεις πυλώνες (μαζί με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό) αυτής της πρωτοβουλίας, εκφράζοντας το όραμα της εταιρείας για μια ισορροπημένη συμβίωση. Ένα όραμα που μας θέλει να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας. 

Αυτό τον Απρίλιο, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός we4all, κινητοποιούνται και ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους με τον καλύτερο σκοπό, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Γης. Αυτή τη φορά το pin της δράσης τους «ριζώνει» σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Μάνης.

Σε κάθε μια από αυτές τις δυο περιοχές που έχουν ταλαιπωρηθεί από πυρκαγιές, φυτεύτηκαν από 1.000 καρποφόρα δέντρα (ελιές), με τον στόχο της δράσης να αποτελεί το να δοθεί η απαραίτητη πνοή που θα τις ενισχύσει, καθώς και η στήριξη των κατοίκων τους, των οποίων η δραστηριότητα βασιζόταν στις εκτάσεις γης που καταστράφηκαν και στα αγαθά που καλλιεργούσαν. Ναι, η Βόρεια Εύβοια και η Μάνη θα γεμίσουν πράσινο και… χαμόγελα!

Η βιωσιμότητα και η ευημερία του πλανήτη αποτελούν θεμελιώδη αρχή της εταιρείας. Από το 1996 ήδη, όταν ξεκίνησε το έργο της δενδροφύτευσης με στόχο την ανάπλαση του τοπίου, περίπου 15.000 δέντρα έχουν φυτευτεί με τη δική του συμβολή. Την ίδια στιγμή και με κάθε ευκαιρία, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που προάγουν μια αλλαγή στάσης απέναντι στο περιβάλλον, με ευγνωμοσύνη που εξαργυρώνεται σε σεβασμό και φροντίδα προς αυτό.

Από τον καθαρισμό παραλιών, ως τη συμβολή του στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων με τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, την αντιμετώπιση της ρύπανσης και την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δρα με πρόσημο το καλό του πλανήτη και το αποδεικνύει καθημερινά και με αφοσίωση.

Στις 22 Απριλίου, λοιπόν, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και we4all γεμίζουν με ελπίδα τους κατοίκους της Μάνης και της Βόρειας Εύβοιας, με πίστη και βαθιά ευγνωμοσύνη στον πλανήτη και όσα αγαθά μας προσφέρει, αποδεικνύοντας πως η επιθυμία του αυτά τα αγαθά να διαφυλαχθούν για τις επόμενες γενιές, μετατρέπεται σε υπόσχεση. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ