Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

H 7η ΥΠΕ Κρήτης διοργανώνει δράση πρόληψης στο KΗΦΗ

Δημοσιεύτηκε

στις

νοσοκομειο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτή στο κοινό ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη των Λοιμώξεων στην Μέση και Τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ., στο ΚΗΦΗ του Δήμου Ρεθύμνου (Πλ. Μικρασιατών).

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικών υπηρεσιών, Τμήμα Τρίτης Ηλικίας & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, στο πλαίσιο της Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας του πληθυσμού επί σημαντικών θεμάτων της δημόσιας υγείας.

Περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τις λοιμώξεις, τις επιπτώσεις και την επιδημιολογία τους, μέτρα/οδηγίες πρόληψης και εμβολιασμού, τη διατροφή και τις προκλήσεις στην Μέση και Τρίτη ηλικία, καθώς και εργαστήρια δεξιοτήτων για την υγιεινή των χεριών και την στοματική υγεία, ενώ θα ολοκληρωθεί με απαντήσεις σε ερωτήματα που θα θέσει το κοινό.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα Μέσης και Τρίτης Ηλικίας, του οικογενειακού περιβάλλοντος και των φροντιστών τους, με στόχο να καταστεί κατανοητό από όλους ότι, η πρόληψη και η προστασία της υγείας των μεγαλύτερων συνανθρώπων μας συνεισφέρει σημαντικά στην ευζωία, την ατομική ανάπτυξη και ψυχική ισορροπία τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ