Βρειτε μας στα Social Media

POLLS

Γκάλοπ: Διαλέξαμε 5 μάχιμους Κρητίκαρους – Ποιον θα έστελνες στο γραφείο του Υπουργού

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρητικοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με υψωμένη γροθιά κατσούνα χιλιάδες Κρητικοί αγρότες και κτηνοτρόφοι έκαναν απόβαση αλά Νορμανδία στην πρωτεύουσα για να συγκεντρωθούν έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο μετατράπηκε σε Αρκαλοχώρι αφού σείστηκε από τη βροντερή τους παρουσία.

Με τις κατσούνες στα χέρια, λοιπόν, και με την παραδοσιακή κρητική ενδυμασία στην οποία κυριαρχούσε το μαύρο όπως ήταν αυτονόητο, φώναξαν για το δίκαιο του εργάτη, απαιτώντας αλλαγές και άμεσα.

Αφού κοντοστάθηκαν λίγο για να γελάσουν με τις αστυνομικές κλούβες που βρίσκονταν στο σημείο, μαζεύτηκαν για να συσκεφτούν και να ψηφίσουν τον Αρχηγό που θα βγει μπροστά, Εκείνον που θα τους εκπροσωπήσει και θα συνομιλήσει απευθείας με τον Υπουργό. Εκεί τα πράγματα ψιλοστράβωσαν λιγάκι, αφού όλοι ήθελαν να βγουν μπροστάρηδες για να διεκδικήσουν τα συλλογικά αιτήματα. Ο καθένας προέταξε το δυνατό του σημείο: Άλλος το μέγεθος της κατσούνας του, άλλος το μήκος από το μουστάκι του, άλλος τα χρόνια του και άλλος τη γνησιότητα της Κρητικής φορεσιάς του.

Κρητικοί

Πρέπει όμως να επιλέξουμε έναν…. Αυτόν που να έχει όλο το πακέτο. Το “λέγειν” με μαντινάδες για το δίκαιο του εργάτη, το γεροδεμένο κορμί σε περίπτωση που το πράγμα ξεφύγει, αλλά και το Κρητικό αίμα που βράζει και θα τον στείλει μέσα στο γραφείο του Υπουργού έτοιμο για όλα.

Εσύ, ποιον θα έστελνες να μιλήσει με τον Υπουργό; Σου δίνουμε πέντε Κρητίκαρους, ψήφισε τον αρχηγό: 

Create a quiz

Υ.Γ: Μόνο αγάπη, θαυμασμό και απεριόριστη συμπαράσταση στους 1.500 Κρητικούς που ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να υπερασπιστούν το δίκαιο του εργάτη <3

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ