Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ποια γνωστή εταιρεία ετοιμάζει νέο κατάστημα στην Κρήτη;

Δημοσιεύτηκε

στις

ΙΚΕΑ
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Σημαντικές ειδήσεις για τις επόμενες κινήσεις της IKEA στην Ελλάδα είχε η τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των επενδυτών της Fourlis. Η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη της σουηδικής αλυσίδας στην Ελλάδα ανέφερε ότι πλέον το 15% των πωλήσεων της IKEA στην χώρα μας πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Παράλληλα ο CEO του ομίλου κ. Α. Πεταλάς αναφέρθηκε για το που θα δημιουργηθεί το πρώτο IKEA πόλης.

ΙΚΕΑ σε Πάτρα και Κρήτη

Η αρχή θα γίνει από την γειτονική Βουλγαρία – χώρα για την οποία ο όμιλος Fourlis έχει επίσης τα δικαιώματα ανάπτυξης – και συγκεκριμένα από την πόλη της Βάρνας.

Στην Ελλάδα το νέο τύπου κατάστημα που είναι μεγέθους 5.000 έως 7.000 τ.μ. εξετάζεται για την Κρήτη καθώς και για την Πάτρα χωρίς όμως μέχρι στιγμής ο όμιλος να έχει βρει τα κατάλληλα ακίνητα. Υπενθυμίζεται ότι πρώτο IKEA Planing Studio άνοιξε τις πόρτες του πριν από ένα περίπου χρόνο στο Λονδίνο.

Πέρα όμως από τα “IKEA πόλης” ο όμιλος Fourlis έχει πάρει το πράσινο φως από την μητρική InterIkea να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα δοκιμάσουν νέα formats στα οποία πειραματίζεται η πολυεθνική. Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη καθώς τα “ελληνικά” IKEA έχουν καταγράψει αρκετές πρωτιές παγκοσμίως.

Shop in a Shop και θεματικά καταστήματα

Τα νέα formats αφορούν τόσο στη δημιουργία shop in a shop άλλων λιανεμπόρων εντός των μεγάλων εμβαδού ΙΚΕΑ, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας, αλλά και η δημιουργία θεματικών καταστημάτων στον αστικό ιστό των μεγάλων πόλεων. Η τελευταία εκδοχή αφορά σε μικρά καταστήματα που θα παρουσιάζουν θεματικές συλλογές της ΙΚΕΑ (αξεσουάρ, διακόσμηση, είδη κουζίνας κτλ).

Πηγή: zarpanews

ΙΚΕΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap