Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

6 νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος το καλοκαίρι από την EasyJet

Δημοσιεύτηκε

στις

Easyjet
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, προσφέρονται νέες συνδέσεις από την Αθήνα με προορισμό τη Μάλαγα (από την 1η Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, με A319), και τη Πάλμα ντε Μαγιόρκα (από 27 Ιουνίου έως 1η Σεπτεμβρίου, 2 φορές την εβδομάδα, με A319/320). Παράλληλα, προσφέρονται τρία νέα δρομολόγια από Μπορντό, Λυόν και Βενετία (Marco Polo) προς Αθήνα.

Οι συνδέσεις από το Μπορντό ξεκίνησαν στις 4 Απριλίου, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος  A320, ενώ οι πτήσεις από Λυόν πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα από 31 Μαρτίου, και δύο από τις 25 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου, με αεροσκάφος A319/320. Η σύνδεση Βενετία – Αθήνα ξεκίνησε στις 22 Απριλίου, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα και πραγματοποιείται με αεροσκάφος A319.

Η easyJet θα προσφέρει 6 νέες συνδέσεις με την Κρήτη αυτό το καλοκαίρι

Οι δύο αφορούν δρομολόγια προς τα Χανιά από το Άμστερνταμ και από τη Βασιλεία, τα οποία θα πραγματοποιούνται από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Σεπτεμβρίου με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος A320. Το δρομολόγιο από Άμστερνταμ επανέρχεται από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δύο νέες συνδέσεις με Ηράκλειο θα προσφέρονται μία φορά την εβδομάδα από Μπέρμιγχαμ (από 3 Απριλίου) και Λυόν (από 30 Ιουνίου), με αεροσκάφος A320, ενώ προς Σητεία έχουν προγραμματιστεί νέες συνδέσεις από το Μιλάνο (29 Ιουνίου – 31 Αυγούστου, 1 φορά την εβδομάδα, A319) και τη Νάπολη (24 Ιουνίου – 30 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320).

Πηγή: tornosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ