Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

Ρέθυμνο

Xρυσός και στο Πανελλήνιο Πάλης ο Ρεθυμνιώτης Νίκος Καραβάνος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρεθυμνιώτης αθλητής Νίκος Καραβάνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U20, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Στο ντεμπούτο του, την περασμένη Δευτέρα, ο νεαρός πρωταθλητής, στην πόλη των Τρικαίων, ήταν σαρωτικός με τέσσερις νίκες, χωρίς να χάσει βαθμό και με νίκη με πτώση επί όλων των αντιπάλων. Η βαρύτητα του μεταλλίου είναι σημαντική καθώς ο Καραβάνος αγωνίστηκε με συναίνεση προπονητή και κηδεμόνα στο Πανελλήνιο Εφήβων U20 καθώς ηλικιακά είναι ακόμα Παίδας U17.

Ο Ρεθυμνιώτης παλαιστής κατέκτησε το  4ο χρυσό μετάλλιο της αγωνιστικής περιόδου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και στο Σχολικό Πρωτάθλημα, από τον Μάρτιο που ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα ήταν: Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης 2024, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης U17, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης ς U17 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας U20.
Με αυτήν την πανελλήνια πρωτιά ο Νίκος Καραβάνος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο.

Το πρώτο είναι το Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματα U15 τον Ιούλιο στη Σερβία όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο στυλ της Ελευθέρας και της Ελληνορωμαϊκής Πάλης και στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στο U20 που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα πάλι στη Σερβία.
Ο προπονητής Εμμανουήλ Καραβάνος και πατέρας του Νίκου δηλώνει ικανοποιημένος και το πλάνο του Ρεθεμνιώτη προπονητή Πάλης για το Νίκο είναι τελικός στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον  Αύγουστο στo Αμάν, που είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ολυμπιακή Πάλη σε αυτές της ηλικίες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης
Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή του για την επιτυχία και ευχαριστεί την «Motor Oil Hellas”, την “ΑΝΕΚ LINES” και όλους τους υποστηρικτές της ομάδας και των αθλητών της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ