Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Δολοφονικές προσπεράσεις στην Κρήτη – Κόβουν την ανάσα τα δύο βίντεο του Γιάννη Λιονάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη στιγμή που η Κρήτη μετρά πάνω από 13 θανάτους από τροχαία το τρέχον έτος, πολλοί οδηγοί φαίνεται να μην συμπορεύονται με την πραγματικότητα και συνεχίζουν να ρισκάρουν τόσο τις ζωές του και (πρωτίστως) τις ζωές των συμπολιτών τους.

Των συμπολιτών τους εκείνων που δεν φταίνε σε τίποτα και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αντικρύσουν μπροστά τους έναν νταή του δρόμου που αποφάσισε χωρίς καμία λογική να πραγματοποιήσει προσπέραση σε στροφή ή σε σημείο όπου αυτή απαγορεύεται.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις, αμφότερες με πρωταγωνιστές αγροτικά οχήματα, οι οποίες από καθαρή τύχη δεν προκάλεσαν κάποιο ατύχημα/δυστύχημα, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.  Γιάννης Λιονάκης

Το 1ο βίντεο:

« Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Όταν αποφασίσετε να μην μπαίνετε στο αντίθετο ρεύμα σε διπλή διαχωριστική θα γλιτώσουμε πολλά! Επιτέλους σταματήστε το!», ήταν το σχόλιο-προτροπή προς όλους εκείνους που δεν λένε να βάλουν μυαλό και με τη στάση τους θέτουν τις ζωές των «προβλεπόμενων» οδηγών σε κίνδυνο.

Το 2ο βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ