Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Η Μαρίνα του Ρεθύμνου: Σημείο συνάντησης με τον ήλιο | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Ο ήλιος αυτός ήταν δικός μου και δικός σου: τον μοιραστήκαμε[…]
Ήταν δικός μας ο ήλιος, δε βλέπαμε τίποτε πίσω από τα χρυσά κεντίδια […]»
Γιώργος Σεφέρης: «Ο δικός μας ήλιος»

Εκεί όπου οι παιδικές φωνές ηχούν περισσότερο, εκεί όπου δύο χέρια ενώνονται για περπάτημα, εκεί όπου η διαφορά ηλικίας εξαφανίζεται και το χαμόγελο ποικίλει, εκεί ακριβώς αξίζει να βρίσκεστε το κυριακάτικο πρωινό σας, στη Μαρίνα του Ρεθύμνου.

Γράφει η Νατάσσα Βογιατζή για το Daynight.gr

Τα ποδήλατα σε πολλά και διαφορετικά χρώματα συνοδεύονται από αστραφτερά μάτια ευτυχίας.

Ο οικογενειακός περίπατος δεν γνωρίζει τέλος, ενώ ο καφές στο χέρι και η ατελείωτη θέα όλου του Ρεθύμνου σαγηνεύουν σε ένα τρίγωνο χαράς, ευτυχίας και ξεγνοιασιάς.

Μήπως έφτασε η κατάλληλη ώρα να επαναπροσδιορίσετε την κυριακάτικη τσάρκα σας στην πόλη;

Το πασίγνωστο δελφίνι θα σας δείξει σίγουρα τον δρόμο, καθώς δεσπόζει στο παραλιακό μέτωπο! Ωστόσο, για εκείνους που επιθυμούν εκλεκτά κυριακάτικα πρωινά στο αυτοκίνητο, ίσως θα βρείτε την ηρεμία σας και το κέφι σας, παρκάροντας ακριβώς μπροστά στην προκυμαία με θέα τον φάρο μέχρι και την δύση του Ηλίου.

Ακόμα και για εκείνους που προτιμούν την συντροφιά της μηχανής τους παρέα με το άλλο τους μισό ή τον φίλο καρδιάς, η ώρα σας μπορεί να περάσει ευχάριστα με ένα ρόφημα και λίγη καλή διάθεση στο «Κατάρτι» του Ρεθύμνου.

Η μυρωδιά της θάλασσας, τα καΐκια και τα σκάφη που πολλοί προτιμούν να επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα σε παρασύρουν σε μία άλλη εποχή.

Σε μία εποχή, όπου, η ώρα και η μέρα δεν αποτελούσαν παράγοντα διασκέδασης, διότι εκεί η ουσία βρίσκεται στη «στιγμή». Στη στιγμή ανακάλυπτες τον έρωτα, στην στιγμή έπινες κρασί με την παρέα και τραγουδούσες, στη στιγμή αγκάλιαζες, στην στιγμή χόρευες, στη στιγμή ανακάλυπτες, στη στιγμή «αγάπησες» και στη στιγμή ξαφνικά μεταφέρθηκες κάπου αλλού.

Η στιγμή είναι η μαγική λέξη που αφορά κάθε ανάμνηση, κάθε κυριακή, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα και κάθε χρόνο. Η στιγμή σε παρασέρνει πότε στο κύμα, πότε στην στεριά. Πότε στην τρικυμία και πότε στη χιονοθύελλα. Πότε στην παρέα και πότε στη μοναξιά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ