Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Τους κατέστρεψαν τις ελιές για προσωπικές διαφορές | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
116 Shares

Οικογένεια στο Σκινιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, είδε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται όταν αντίκρισαν συνολικά 27 ρίζες ελιές τους να έχουν κοπεί – Τρέφουν υποψίες για την ταυτότητα των δραστών.

Τους κόπους μιας ζωής είδε να χάνονται με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, οικογένεια στην περιοχή του Σκινιά, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συνολικά 27 ρίζες ελιές τους, είδαν να έχουν κοπεί απο τη ρίζα απο λιόφυτο που διατηρεί στην περιοχή, με τα μέλη της οικογένειας να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, αυτό που τους είχε συμβεί…

Για το περιστατικό, όπως τόνισε στο neakriti.gr, η κ. Αικατερίνη Τριβιζαδάκη, με το συγκεκριμένο λιόφυτο να ανήκει στον αρραβωνιαστικό της, ενημερώθηκαν απο συγχωριανό τους, ο οποίος έτυχε να περάσει απο το σημείο, μένοντας έκπληκτος στο θέαμα των κομμένων ελαιόδεντρων που αντίκρυσε μπροστά του.

Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε την οικογένεια και εκείνη με τη σειρά κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Εκείνο που προβληματίζει ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν πήραν τα ξύλα απο τις κομμένες ελιές, αλλά τα άφησαν στο σημείο, με την οικογένεια να τρέφει υποψίες για την ταυτότητα των δραστών.

Αναζητώντας τους δράστες του θλιβερού αυτού σκηνικού, όπως είπε η κ. Τριβιζαδάκη: «Δεν έχουμε αποδείξεις για το ποιός μπορεί να έχει προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ωστόσο, διατηρούμε σοβαρές υποψίες για συγκεκριμένα άτομα τα οποία και στο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε ανάλογες δράσεις, λόγω προσωπικών διαφορών που έχουμε. Έχουμε κινηθεί δικαστικά», με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Δείτε τις φωτογραφίες στο neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap