Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κραυγή απόγνωσης από νοσηλευτές της Κρήτης – «Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Κραυγή αγωνίας από τους εννιά νοσηλευτές που έχουν μείνει στην κλινική covid του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης και καλούνται να διαχειριστούν και έκτακτες καταστάσεις.

Ο κύκλος της πρώτης φάσης της πανδημίας φαίνεται πως έκλεισε και με δεδομένο ότι τα νοσοκομεία σταδιακά αδειάζουν από ασθενείς με covid, ελήφθη η απόφαση το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που στελέχωνε τις κλινικές αυτές να αποδεσμευτεί και να επιστρέψει καθένας στην οργανική του θέση.

Κάπως έτσι, με τους νοσηλευτές της κλινικής covid του Βενιζελείου να έχουν επιστρέψει στα πόστα τους και γιατρός να μην υπάρχει, παρά μόνο στο… διπλανό κτίριο, οι 9 νοσηλευτές που έχουν απομείνει, εκπέμπουν σήμα … SOS!

Όπως εξηγεί στο Cretalive, νοσηλεύτρια από τους 9 που έχουν απομείνει, εργάζονται χωρίς ρεπό και άδειες, ενώ αν κάτι έκτακτο προκύψει σε ασθενή με κορωνοϊό, θα πρέπει να καλέσουν το γιατρό που βρίσκεται στην κλινική όπου “ανήκει” στο διπλανό κτίριο.

“Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, λένε, με λίγα λόγια, οι νοσηλευτές ζητώντας από τη διοίκηση να πάρει θέση και να δώσει λύση στο θέμα, για το οποίο είναι ήδη ενήμερος τόσο ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Βενιζέλειο όσο και η προϊσταμένη, που από την πλευρά της, πάντως, κάνει ό,τι μπορεί.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap