Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Drone βιντεάρα μας «πετάει» πάνω από το ιστορικό Φρούριο του Χάρακα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Φρούριο του Χάρακα είναι από τα πιο γνωστά στο αξιοθέατα του Νομού Ηρακλείου και κάθε χρονιά προσελκύει στο ομώνυμο χωριό πλήθος Ελλήνων και ξένων τουριστών. Στην κορυφή του επιβλητικού βράχου ύψους 35 μέτρων που δεσπόζει στην δυτική πλευρά του γραφικού χωριού, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την μοναδική θέα της ευρύτερης περιοχής, να ανακαλύψει ιστορικά κτίσματα και σίγουρα να γοητευτεί από το υπέροχο βυζαντινό εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Μέχρι εκεί θα φτάσει μόνο μέσω του λιθόκτιστου μονοπατιού που μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή…

Το Ενετικό Φρούριο αποτελείται από τρεις αίθουσες τον οποίων το δάπεδο είναι λαξευτό στον βράχο και καλυμμένο με ασβεστοκονίαμα. Μπορεί βέβαια οι οχυρώσεις να μην στέκουν πια στο ύψος τους όπως κάποτε, αλλά η τοποθεσία και η αρμονία με τον τεράστιο βράχο, συνθέτουν εικόνες που δεν συναντάει κανείς κάθε μέρα.

Ένα κρητικός κινηματογραφιστής που γνωρίζει το μέρος, έκανε πολύ καλά καθώς πήγε για ακόμη μία φορά στο Φρούριο για να καταγράψει σπάνιες εναέριες εικόνες με το drone του τις οποίες σύνθεσε σε ένα υπέροχο βίντεο που μπορείτε να απολαύσετε στο YouTube κανάλι του:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap