Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ετοιμάζεται ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ευχάριστη είδηση έφτασε λίγο πριν στα αυτιά μας κι αποφασίσαμε να σου τη μεταδώσουμε κατευθείαν. Όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται  ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη (το Ηράκλειο) αλλά και τις Κυκλάδες. Φαίνεται δηλαδή πώς οι κάτοικοι της Νύφης του Θερμαϊκού θα μπορούν να έρχονται πολύ πιο γρήγορα και άμεσα στο νησί μας χωρίς να ταλαιπωρούνται. Πράγα όπως καταλαβαίνεις σημαντικό για τον τουρισμό, διότι δεν είναι και καμιά μικρή πόλη η συμπρωτεύουσα, ολόκληρη πολιτεία είναι. Άσε δε που θα μπορούμε κι εμείς να επισκεπτόμαστε πιο συχνά αυτό το διαμάντι των Βαλκανίων.

Την ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη γραμμή πλοίου έκανε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη δουλειά του παρά την αήθη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα.

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τη γραμμή Κρήτη-Θεσσαλονίκη

«Δρομολογείται η σύνδεση με τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο και επιστροφή, με συμβατικό πλοίο», τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος πιο πριν είχε αποκαλύψει πώς η ενημέρωση αυτή του έγινε από τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό. Σύμφωνα με τις αρχικές σκέψεις το δρομολόγιο θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με συμβατικό πλοίο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap