Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης βρέθηκε πυροβολημένος στην πλάτη και τα πόδια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυροβολισμούς στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια έφερε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι.

Το άψυχο κορμί του Μπάμπη που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι, για 18 ημέρες, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (22.01.2024) το απόγευμα, σε βαλτώδη περιοχή κοντά στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr, το πτώμα εντοπίστηκε από σκύλο, όχι μέσα σε νερό, αλλά σε χωράφι.

Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη και στα πόδια. Στον “αέρα” της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, και ενώ συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση για την εύρεση της σορού του παιδιού της.

Αργά το απόγευμα, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Από εδώ και πέρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο φερόμενος ως δράστης κάπου θα έχει πετάξει, προκειμένου να κρύψει την εγκληματική του ενέργεια. Παράλληλα, τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του Μπάμπη. Δείγματα DNA που αναμένεται να ληφθούν και από τα νύχια του άτυχου άνδρα, θα δείξουν αν ο 50χρονος κρεοπώλης και ο 31χρονος πάλεψαν.

 

Πηγή: newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ