Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Ντοκουμέντο από τη στιγμή που o Μπάμπης μπαίνει στο όχημα του κρεοπώλη – Το κινητό του θύματος «μιλά»

Δημοσιεύτηκε

στις

βίντεο ντοκουμέντο κούτσικος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όπου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη που βρέθηκε δολοφονημένος μετά από 18ημέρες στο Μεσολόγγι.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η τηλεόραση του Alpha, φαίνεται ο κρεοπώλης να παραλαμβάνει τον 31χρονο Μπάμπη από το σπίτι του για να πάνε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πλάνο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του Μπάμπη και η ώρα που επιβιβάστηκε στο όχημα ήταν 20:33.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στις 21:28 άλλη κάμερα ασφαλείας «πιάνει» το όχημα του 50χρονου να κινείται στην περιοχή όπου διαμένει, αλλά αντί να πάρει τη στροφή που οδηγεί στο σπίτι του, αυτός πάει από την αντίθετη. Κατά την επιστροφή του στο ίδιο σημείο, κάποια ώρα αργότερα, πηγαίνει και πάλι προς τη λάθος κατεύθυνση για να επισκεφτεί το μίνι μάρκετ απ΄όπου και κατεγράφη να παραλαμβάνει χαρτί κουζίνας.

Σημειώνεται πως από τα έως τώρα συλλεχθέντα στοιχεία έχει αποδειχθεί πως εκείνο το βράδυ ήταν ο 50χρονος εκείνος που ζήτησε στον Μπάμπη να συναντηθούν και όχι το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ακόμα ο κατηγορούμενος.




Στο κινητό του Μπάμπη στρέφονται οι έρευνες

Μέσα από τις καταθέσεις του, ο 50χρονος κρεοπώλης έχει πέσει σε σειρά αντιφάσεων για τη μοιραία νύχτα και οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες στο κινητό του Μπάμπη για να «ξεδιπλώσουν» το «κουβάρι» της δολοφονίας. Το κινητό του Μπάμπη πάντως, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ήταν συνδεδεμένο τη μοιραία νύχτα στο διαδίκτυο, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το Live News, το κινητό τώρα δεν εκπέμπει γιατί είναι κλειστό, ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες στην πόλη, γιατί οι Αρχές θεωρούν ότι ο κρεοπώλης κάπου το έχει πετάξει ή το έχει κρύψει.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο Live News σχετικά με την πορεία των ερευνών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε πως δεν φαίνεται να προκύπτει συνεργός στην υπόθεση της συγκλονιστικής δολοφονίας του Μπάμπη.




Συσκευή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη

 

Μια συσκευή που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη βάζει νέα παράμετρο στην υπόθεση της δολοφονίας του. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε συσκευή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και οι Αρχές διερευνούν τα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν. «Προμηθεύτηκαν αυτή τη συσκευή για να μπορέσουν να βγάλουν κρυπτονομίσματα», εξήγησε ο Νίκος Βασιλάκος, δημοσιογράφος τεχνολογίας.

Ειδικοί αναλύουν τον τρόπο που λειτουργεί. Εξηγούν πως το μηχάνημα αυτό είναι ικανό να λύνει δύσκολες μαθηματικές εξισώσεις, έχει ενσωματωμένα πανίσχυρα υπολογιστικά συστήματα και φέρνει μικρά ή μεγάλα κέρδη στον κάτοχό του

«Κάποιος λοιπόν υποσχέθηκε σε κάποιον ότι θα του έβγαζε χρήματα. Για να το κάνει αυτό πήρε χρήματα τα οποία τα επένδυσε σε υλικό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αγόρασε πανάκριβες κάρτες οθόνης, πανάκριβες κάρτες γραφικών και πανάκριβους επεξεργαστές», συμπλήρωσε ο Νίκος Βασιλάκος.

«Το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν είναι για Bitcoin»

Αυτή τη συσκευή που συνδέεται μέσα από εφαρμογή σε τηλέφωνα και υπολογιστές μπορεί κανείς να την προμηθευτεί κυρίως από site του εξωτερικού. Η αξία της ανάλογα με τις αποδόσεις μπορεί να φτάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Η διαδικασία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων θεωρείται αρκετά ενεργοβόρα και για αυτό λένε πως είναι σχεδόν απαγορευτική για την τσέπη ενός και μόνο ανθρώπου.

Η καλλιέργεια κρυπτονομισμάτων για ορισμένα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, έχει γίνει πολύ πιο πολύπλοκη με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό και αυτό το κάνει πιο δύσκολο για να επιλέξει κάποιος να ασχοληθεί. «Με διάφορους τρόπους μπορεί να γίνει η παραγωγή κρυπτονομισμάτων. Κάθε κρυπτονόμισμα έχει διαφορετική χρήση. Το συγκεκριμένο μηχάνημα που εντοπίστηκε δεν είναι για Bitcoin», εξήγησε στο MEGA ο σύμβουλος κρυπτονομισάτων Μιχάλης Μίγγος.

Πηγή: ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ