Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Φίλος του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύλληψη για αρχαιοκαπηλία ενός 36χρονου στο Μεσολόγγι με καταγωγή από την Αλβανία επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος φέρεται να είναι φίλος με τον 50χρονο κρεοπώλη που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Μπάμπη.

«Ίσως να γνωρίζει κάτι»

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News o ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης επιβεβαίωσε ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως «ο 36χρονος αρχαιοκάπηλος και ο κρεοπώλης γνωρίζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του Μπάμπη.

Δεν ξέρουμε όμως αν μέσα στην εξίσωση υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες ημέρες υπήρχε αυτή η οσμή της χρυσοθηρίας και αρχαιοκαπηλίας από μεριάς του κρεοπώλη».

Συνεχίζεται η έρευνα

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης  «ο συγκεκριμένος αρχαιοκάπηλος είπε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει η αποθήκη, που σημαίνει ότι μίλησε. Ενδεχομένως λοιπόν, αν υπάρχει σύνδεση με τον κρεοπώλη να δώσει και άλλες λεπτομέρειες για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας. Δεν αποκλείω να βρίσκονται στην ίδια εξίσωση και οι δύο υποθέσεις».

Καταλήγοντας ο ιδιωτικός ερευνητής επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε «το λέω με βεβαιότητα. Κάτι σκαρφίστηκε ο κρεοπώλης και τον παγίδευσε. Λεπτομέρειες για το τι συνέβη θα το δείξει η έρευνα»

Τα αρχαία

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος επιχειρούσε να πουλήσει αρχαιότητες μεγάλης αξίας και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο Μεσολόγγι.

Ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε μια αποθήκη στο Μοναστηράκι στην Αθήνα όπου ήταν κρυμμένα τα αρχαία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ