Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπάμπης Κούτσικος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου «γράφτηκε» ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά καραμπίνας, με τον 50χρονο κρεοπώλη να είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του.

Το Newsbomb.gr και ο Χάρης Γκίκας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου άνδρα και σήμερα οι Αρχές επέτρεψαν στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν περαιτέρω.

Ο Μπάμπης Κούτσικος εντοπίστηκε νεκρός από ειδικό σκύλο ανάμεσα σε πυκνές καλαμιές, όπως θα δείτε και παρακάτω, και οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως εκεί δολοφονήθηκε και δεν σύρθηκε η σορός από τον κρεοπώλη, που δεν αποκλείεται να είχε τη βοήθεια και άλλων ατόμων.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο:

photo

photo

Εντοπίστηκε νέο φυσίγγιο κοντά στο σημείο της δολοφονίας

Και δεύτερο φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Αυτό γεννάει ωστόσο νέα ερωτήματα καθώς όπως έχει γίνει γνωστό σωρός του Μπάμπη Κούτσικου έχει βληθεί μια φορά, στα αριστερά πλευρά. Η εύρεση δεύτερου φυσιγγίου, αν και εφόσον φυσικά σχετίζεται, ενισχύει ξεκάθαρα το σενάριο πως ο Μπάμπης Κούτσικος δεν δολοφονήθηκε από ένα άτομο (τον 50χρονο κρεοπώλη) αλλά από περισσότερα ενώ δέχτηκε σωρεία πυροβολισμών στην προσπάθειά του να κρυφτεί στις καλαμιές.

Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια.




Ο Μπάμπης έψαχνε στο Google τις διαφορές ανάμεσα σε κάλπικες και χρυσές λίρες

Μια νέα παράμετρος μπαίνει στο κάδρο των ερευνών για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου καθώς ο 31χρονος φαίνεται να έπεσε θύμα ενέδρας από τον 50χρονο με αφορμή χρυσές… λίρες!

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, στο ιστορικό αναζητήσεων του υπολογιστή του 31χρονου οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν εντόπισαν μόνο λέξεις – κλειδιά σχετικές με χαμένο θησαυρό αλλά και κάτι πιο εξειδικευμένο: Πώς μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις κάλπικες λίρες!

Έτσι φαίνεται, πως ο 50χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη, τον έπεισε πως υπήρχε χαμένος θησαυρός στο Ευηνοχώρι με χρυσές λίρες. Ο νεαρός προφανώς ήταν… ψιλιασμένος αλλά για λάθος λόγο, καθώς ναι μεν περίμενε πως ο 50χρονος θα τον κοροϊδέψει αλλά όχι και πως θα τον σκοτώσει!

Πλέον, το σενάριο να έγινε η δολοφονία με αφορμή την χρυσοθηρία ενισχύεται ωστόσο αυτό ήταν το πρόσχημα για να οδηγήσει τον Μπάμπη σε απόμερη περιοχή ο κρεοπώλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάμπης Κούτσικος, στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, φαίνεται πως κρυβόταν από τον διώκτη ή τους διώκτες του (;). Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο όντως να βρήκαν κάτι οι δυο άνδρες και στη συνέχεια να έγινε η δολοφονία.

Ίσως και για τον λόγο αυτό δεν μιλάει ο κρεοπώλης, καθώς αν έχει βρεθεί το παραμικρό τότε θα πρέπει να το ομολογήσει και ο θησαυρός (ή οτιδήποτε είχαν εντοπίσει) θα πρέπει να τον πάρουν οι Αρχές.

Δεν αποκλείεται με τη σιωπή του να δίνει άλλωστε και χρόνο στους συνεργούς του (κάτι που η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ακράδαντα πως δεν έδρασε μόνος) να πάρουν τα… λάφυρα.



Ειδική ομάδα του στρατού στις έρευνες

Κάθε πιθανό και… απίθανο μέσο που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους είναι διατεθειμένες να χρησιμοποιήσουν για την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ειδική ομάδα του Στρατού στη συλλογή μετάλλων επιστρατεύεται στις έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού τηλεφώνου του θύματος, με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων ανίχνευσης.

Παράλληλα, το σενάριο της μεταφοράς της σορού στη βαλτώδη περιοχή στην θέση Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, αποκλείεται από την ΕΛΑΣ. «Η πράξη του εγκλήματος έγινε σ΄εκείνο το σημείο» τόνισε κατηγορηματικά στην «Π» ανώτατος αξιωματικός, την ώρα που αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι: «η έρευνα δεν σταματάει μέχρι να βρούμε όλα τα στοιχεία. Δεν μένουμε μόνο στον 50χρονο και σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, θα ‘απλώσουμε’ την έρευνα και προς άλλες κατευθύνσεις».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ