Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική μερέντα
Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100γρ κουβερτούρα
- 150γρ βιτάμ
- 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Πώς το κάνουμε:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα…
- Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Πηγή: sintagespareas
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
![](https://www.daynight.gr/wp-content/uploads/2021/02/logo.png)
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρεθυμνιώτισσα φτιάχνει πατέντα και προστατεύει τα αδέσποτα από τον καύσωνα! | ΦΩΤΟ
-
XANIA3 ημέρες πριν
Στους 44,5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα Χανιά – Η μεγαλύτερη Ιουνίου από το 1980!
-
Ρέθυμνο1 ημέρα πριν
Ο Ρεθυμνιώτης Βαγγέλης Μακρυλάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά πυγμαχίας!
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Καιρός: Υποχωρεί από σήμερα ο καύσωνας – Πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες