Βρειτε μας στα Social Media

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προβλήματα στη Google – Ποιες υπηρεσίες είναι εκτός λειτουργίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα καταγράφονται το μεσημέρι της Παρασκευής (31/05) σε υπηρεσίες της Google, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες αναφορές για προβλήματα στην υπηρεσία Google news και στο Discover.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως αναφέρουν προβλήματα με την Αναζήτηση και τις Ειδήσεις. Προβλήματα καταγράφονται στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία, και σε άλλες χώρες, όπως η Ινδία.

Οι αναφορές στο DownDetector δείχνουν ότι το 63% των χρηστών αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ιστότοπο της Google, το 33 % με την Αναζήτηση και ένα μικρό 3% αναφέρει ότι υπάρχει δυσλειτουργία των Google Maps.

Η DailyMail.com έλεγξε τις Ειδήσεις Google και εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε ξανά” και “Δεν υπάρχουν στοιχεία για εμφάνιση”.

Το Google news είναι εκτός λειτουργίας και στις εφαρμογές iOS και Android. Σύμφωνα με το Τοm’s Guide, το Google Discover είτε δεν φορτώνει είτε εμφανίζεται παλαιότερο περιεχόμενο που βρίσκεται στην προσωρινή μνήμη.

Αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους αυτήν τη στιγμή, ωστόσο η Google ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με το τι συνέβη.Εκατοντάδες χρήστες έχουν σπεύσει στο X για να αναφέρουν τα προβλήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ