Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάτεια Αλεξανδράκη: Η 76χρονη κτηνοτρόφος που εκλέχτηκε από το… πουθενά ευρωβουλευτής! – «Πώς έγινε αυτό;» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Με 51.458 ψήφους εξελέγη με την Ελληνική Λύση η Γαλάτω Αλεξανδράκη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη και μάλιστα χωρίς να δώσει καμία συνέντευξη ή να έχει κάποια παρουσία στα social media.

Σύμφωνα με το pameevro.gr, η Γαλάτω Αλεξανδράκη διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως όταν έγινε γνωστή η εκλογή, τα μέσα ενημέρωσης δεν είχαν καν φωτογραφία της, ενώ δεν έχει προηγούμενη πολιτική εμπειρία.

Η κα. Αλεξανδράκη, μίλησε αποκλειστικά στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, προκειμένου, όπως είπε, να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους που της έδωσαν το «χρυσό» εισιτήριο για τις Βρυξέλλες, ωστόσο περιορίστηκε σε αυτό, καθώς όπως τόνισε δε θέλει να μιλήσει ξανά σε κάμερα.

Το όνομα της Γαλάτως Αλεξανδράκη ήταν πρώτο στη λίστα του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης και αυτό είναι κάτι που φαίνεται παραδοσιακά να ευνοεί έναν υποψήφιο, ειδικά σε κόμματα που δεν έχουν πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά τους.

Η ίδια είπε: «Είμαι χαρούμενη και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δεν το περίμενα, μπήκα για να βοηθήσω. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό. Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ