Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Επιχείρηση-σκούπα σε παράνομες χωματερές – Τι βρήκαν τα συνεργεία

Δημοσιεύτηκε

στις

σκουπίδια ηράκλειο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τόνους άχρηστων αντικειμένων από δεκάδες παράνομες χωματερές απομάκρυναν συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου από διάφορες περιοχές εντός και εκτός πόλης σε μία αδιάκοπη προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας να απομακρύνει ογκώδη αντικείμενα κλαδέματα και μπάζα που έχουν αποτεθεί παράνομα σε κοινόχρηστους χώρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου ενδεικτικά, από την Τρίτη 11 μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας με υπεράνθρωπες προσπάθειες και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αντιμετώπισαν 120 περίπου χωματερές στον αστικό ιστό.

δήμος - καθαριότητα

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις δυο εντελώς δωρεάν υπηρεσίες του Δήμου για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων: Την υπηρεσία καθορισμού ραντεβού για την απομάκρυνσή τους από τον χώρο τους (καλώντας στα τηλέφωνα 2813409660 ή 2813409661, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00) ή να τα παραδίδουν με δικό τους μέσο στον Σταθμό Μεταφόρτωσης (πίσω από το Αμαξοστάσιο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό, Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00).

δήμος - καθαριότητα

Οι επιχειρήσεις – σκούπα συνεχίζονται με στόχο να αντιμετωπιστεί συνολικά το φαινόμενο και σε αυτή την προσπάθεια, η συμβολή των πολιτών είναι καθοριστική. Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι Δήμοι είναι επιφορτισμένοι και με τον καθαρισμό οικοπέδων λόγω της αντιπυρικής περιόδου.

σκουπα
σκουπα

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ