Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο Ρεθυμνιώτης Βαγγέλης Μακρυλάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά πυγμαχίας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παιδί θαύμα από το Ρέθυμνο, θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας Hell Boxing Kings, που θα λάβει χώρα στην Ουγγαρία από τις 18 Ιουνίου διεκδικώντας χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000€. Αυτή η διοργάνωση είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο των αθλητών και την άψογη οργάνωση, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή σε αυτήν ακόμα πιο σημαντική.

Προετοιμασία και Προσδοκίες

Η προετοιμασία για το τουρνουά ξεκίνησε μήνες πριν, με έντονες προπονήσεις και αυστηρή διατροφή. Η καθημερινή του ρουτίνα περιλαμβάνει ώρες στο γυμναστήριο, τεχνικές ασκήσεις και σπάρινγκ με εξαιρετικούς συναθλητές. Ο στόχος είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική και πνευματική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Η Σημασία του Τουρνουά

Το Hell Boxing Kings δεν είναι απλώς ένας αγώνας, αλλά μια διοργάνωση όπου συγκεντρώνονται οι καλύτεροι πυγμάχοι για να ανταγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά αποτελεί τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης που έχει δείξει στο άθλημα της πυγμαχίας.

Η Υποστήριξη

Ο Βαγγέλης, λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που τον υποστηρίζουν στους διεθνείς αγώνες πυγμαχίας:

Daynight.gr, Vision Effect, Ivacation Villas, Post Speciality, La Pelegrina Estate, Πετράκης Τζάμια-Κρύσταλλα, Atali Grand Resort, Ταβέρνα Veranta, Gorgona Tavern Rethymno, ARΤΕΚΤΩΝ CONSTRUCTION, Παπαδάκης Ιωσήφ Βενζινάδικο.

Οι ευχές όλων των Κρητικών τον συνοδεύουν στον δρόμο της επιτυχίας, για να πραγματοποιήσει όλους τους φιλόδοξους στόχους που έχει θέσει και να συνεχίσει να εμπνέει με τις επιδόσεις του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ