Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το έκτρωμα στην «βιτρίνα» του Ρεθύμνου που μας… κάθεται στο λαιμό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πόλη του Ρεθύμνου έχει πάμπολλα όμορφα σημεία, ωστόσο η ναυαρχίδα της, η βιτρίνα της, η κορώνα της, δεν είναι άλλη από το παραλιακό της μέτωπο. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ντόπιοι και τουρίστες, την διασχίζουν καθημερινά, ενώ το αδιαχώρητο επικρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους η διέλευση από το ύψος του Αγνώστου Στρατιώτη μέχρι και το Ενετικό λιμάνι, απαγορεύεται τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο, οι πεζοί έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την περαντζάδα τους, τα μαγαζιά της περιοχής και τη μοναδική θέα στο γαλάζιο και το πορτοκαλί.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι σε όλο αυτό το μαγευτικό ψηφιδωτό που μας… κάθεται στο λαιμό. Μια ασχήμια, ένα έκτρωμα, μια παραφωνία. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την μπάρα απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων στον Άγνωστο.

Δεσπόζει εκεί, βαριά και κατεστραμμένη, θυμίζοντας περισσότερο μπλόκο σε εμπόλεμη ζώνη ή προειδοποιητική σήμανση για είσοδο σε επικίνδυνο γκέτο, παρά ως την απαρχή της πιο βιτρινάτης περιοχής της πόλης μας. Μια βαριά κατασκευή που ούτε σε μάντρα δεν θα έπρεπε να συναντάται εν έτει 2024 μ.Χ…

Μήπως να το δουν το όλο θέμα με λίγο διαφορετικό αισθητήριο και αισθητική οι του Δήμου;

Οι φωτογραφίες του Daynight.gr «μιλούν» από μόνες τους:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ