ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι
Ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες ήταν μέχρι πρότινος ο κρασάτος.
Ήτοι, στην κατσαρολίτσα με μπόλικο λευκό κρασί και μπόλικη ριγανίτσα!!! Γιαμ γιαμ!!! Μέχρι πρότινος.
Γιατί τώρα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες μου είναι αυτή η πορτοκαλένια σαλτσούλα που θα σου παρουσιάσω σήμερα εδώ.
Η οποία πορτοκαλένια αυτή σαλτσούλα που γίνεται με ελάχιστα υλικά (πως αλλιώς άλλωστε), αναδεικνύει όχι μόνο την γεύση του χοιρινού, αλλά «αναβαθμίζει» ένα απλό-ταπεινό- καθημερινό πιάτο σε κάτι πιο ιδιαίτερο-ασυνήθιστο-εορταστικό.
Δεν συμφωνείς πως ακούγεται πολύ πιο εντυπωσιακό;
– Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
– Χοιρινές στην κατσαρόλα με σάλτσα πορτοκάλι!!!
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο mothersblog
-
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ3 ημέρες πριν
10 λόγοι που το Πάσχα στο χωριό είναι Ο-ΝΕΙ-ΡΟ!
-
PLUS +12 ώρες πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Καλοκαίρι στο νότο της Κρήτης: ατελείωτες βουτιές στον Κομμό και σεργιάνι στα γραφικά Πιτσίδια
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Πνίγηκε τουρίστας στην παραλία του Ρεθύμνου