ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι
Ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες ήταν μέχρι πρότινος ο κρασάτος.
Ήτοι, στην κατσαρολίτσα με μπόλικο λευκό κρασί και μπόλικη ριγανίτσα!!! Γιαμ γιαμ!!! Μέχρι πρότινος.
Γιατί τώρα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες μου είναι αυτή η πορτοκαλένια σαλτσούλα που θα σου παρουσιάσω σήμερα εδώ.
Η οποία πορτοκαλένια αυτή σαλτσούλα που γίνεται με ελάχιστα υλικά (πως αλλιώς άλλωστε), αναδεικνύει όχι μόνο την γεύση του χοιρινού, αλλά «αναβαθμίζει» ένα απλό-ταπεινό- καθημερινό πιάτο σε κάτι πιο ιδιαίτερο-ασυνήθιστο-εορταστικό.
Δεν συμφωνείς πως ακούγεται πολύ πιο εντυπωσιακό;
– Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
– Χοιρινές στην κατσαρόλα με σάλτσα πορτοκάλι!!!
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο mothersblog
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Αυτά είναι τα Κρητικά Πασχαλινά έθιμα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Τέμπη: Καταγγελία «βόμβα» από τον πατέρα των διδύμων – «Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο»
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το Ρέθυμνο υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα!
-
XANIA3 ημέρες πριν
Κρήτη: Νεκρός μοτοσυκλετιστής σε νέο τροχαίο – 4 νεκροί σε μια εβδομάδα