Βρειτε μας στα Social Media

Δημοσιεύτηκε

στις


Μια γιορτινή έκπληξη στο πνεύμα των Χριστουγέννων επεφύλαξαν οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης , στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο, στους φιλοξενούμενους κοινωνικών δομών του Δήμου αλλά και στους συμπολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στα καταστήματα του Ρεθύμνου.

Το μουσικό σεργιάνι της πολυπληθούς μουσικής ομάδας ξεκίνησε από το Δημαρχείο.

Οι μαθητές και μαθήτριες των Τμημάτων Α1 και Α2 της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου ντυμένοι καλικαντζαράκια, η χορωδία και εκπαιδευτικοί του Σχολείου καθώς και τα Μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου και στελέχη του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας Δ.Ρ., έψαλλαν τα κάλαντα, στον δημαρχεύοντα Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στέλιο Σπανουδάκη, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, η οποία συνόδευσε την καλλιτεχνική συντροφιά σε όλη τη διαδρομή της στην πόλη, στους δημοτικούς υπαλλήλους και τους δημότες που βρίσκονταν στο Δημαρχείο.

Η χορωδία, απέδωσε με αρτιότητα και εξαιρετική οργάνωση τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό την μουσική Διεύθυνση του δασκάλου Μουσικής του Σχολείου και Διευθυντή Δημοτικού Ωδείου – Αρχιμουσικού Φιλαρμονικής κ. Αντώνη Μαυράκη και τη συνοδεία των ταλαντούχων μουσικών Αγιουτάκη Ιωάννας στην τρομπέτα και Βαγγέλη Δρουλίσκου στο τρομπόνι.

Η Χριστουγεννιάτικη ..καντάδα εξελίχθηκε στη συνέχεια, στην οδό Αρκαδίου, στον Πλάτανο, στην Πλατεία Μικρασιατών όπου τα «καλικαντζαράκια» παρουσίασαν γιορτινό δρώμενο, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων όπου όλοι μαζί τραγούδησαν συντροφιά με τους ηλικιωμένους του Κ.Η.Φ.Η., στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. 4ων Μαρτύρων όπου έψαλλαν τα κάλαντα και κατέληξε στο κεντρικό ΚΑΠΗ της οδού Μοάτσου , όπου οι δύο γενιές, της παιδικής και της τρίτης ηλικίας, μοιράστηκαν την εμπειρία μιας χαρούμενης γιορτής, με τραγούδια και χορό.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Daynight.gr:

Την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση της δράσης ανέλαβαν η Κοινωνική Υπηρεσία και το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ρεθύμνης με τη σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου, αποδεικνύοντας πως όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται με αγάπη, σεβασμό και διάθεση προσφοράς , το αποτέλεσμα είναι πάντοτε θαυμαστό!

Καλές Γιορτές !


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra

ΔΗΜΟΦΙΛΗ