Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Απίστευτο θράσος: Ο Γιάννης Λαγός ζητάει 100.000 ευρώ από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

λαγός

Αγωγή με την οποία ζητάει 100.000 ευρώ, κατέθεσε σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο καταδικασθείς σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του, Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο καταδικασθείς, ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ νομιμότοκα καθώς, όπως λέει, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσέβαλε, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και «με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο» στο οποίο θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.
Παράλληλα στην αγωγή αναφέρεται πως «προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το θράσος του Γ. Λαγού που συνεχίζει και συμπεριφέρεται σαν να μην καταδικάστηκε ποτέ από το δικαστήριο στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: documentonews


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ