ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Σκορδόψωμο με παρμεζάνα
Υλικά για 4-6 άτομα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μπαγκέτα ψωμί
- 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
- Ρίγανη
Εκτέλεση
- Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
- Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
- Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
- Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.
Πηγή:newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
-
XANIA3 ημέρες πριν
Δροσουλίτες: Ένας μύθος που ζωντανεύει στην Κρήτη κάθε χρόνο τέτοια εποχή
-
ΚΡΉΤΗ17 ώρες πριν
Τα 10 πιάτα της Κρήτης που ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Τρομακτικό: Αυτή είναι η ποιότητα νερού στο Ρέθυμνο
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Στον Θεό… οι τιμές των ακινήτων στο Ρέθυμνο