Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

Ρέθυμνο

Τρομακτικό: Αυτή είναι η ποιότητα νερού στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προκαλεί τρόμο το θέαμα ενός φίλτρου καθαρισμού νερού σε μία περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης καθώς μέσα σε ένα μήνα το φίλτρο γεμίζει λάσπη, κάτι που προφανώς δείχνει ότι το νερό βγαίνει από τις βρύσες μας μόνο κατάλληλο δεν είναι.

Δεν υπολογίζουμε τα άλατα που, όπως αναφέρουν υδραυλικοί, τα βγάζουν με τις… χούφτες από τους ηλιακούς και στοιχίζουν εκατοντάδες ευρώ στους Ρεθυμνιώτες κάθε χρόνο για συντήρηση.

Η λάσπη που υπάρχει στο φίλτρο της φωτογραφίας τρομάζει και τον απλό πολίτη που δε γνωρίζει τι ακριβώς βάζει στο ποτήρι του.

Το νερό μάλιστα του Ρεθύμνου δεν είναι και το φθηνότερο. Αν συγκριθεί με της Αθήνας που ειδικοί αναφέρουν ότι έχει την πιο σωστή περιεκτικότητα σε άλατα, το νερό του Ρεθύμνου έχει πολλαπλάσια ποσότητα και πολλοί χρησιμοποιούν αποσκληρυντές προκειμένου να μην καταστρέψουν βρύσες, ντουζιέρες κ.α.

Πρόσφατα ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, ανέλαβε και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ μία κίνηση που προφανώς έχει κάποιο μήνυμα, είτε προς τον προηγούμενο πρόεδρο, είτε σε μία προσπάθεια να λύσει τα μεγάλα ζητήματα επάρκειας νερού. Μήπως να δει και την ποιότητα ή να μας ενημερώσει αν το νερό είναι πόσιμο;

Δείγματα που αναφέρει το site της ΔΕΥΑΡ ότι έχουν παρθεί δείχνουν πως το νερό είναι κατάλληλο, αλλά οι εικόνες που έχει στα χέρια του το Daynight.gr δε μας πείθουν…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ