Βρειτε μας στα Social Media

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Μυζήθρα σαγανάκι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγαπημένο ορεκτικό που δεν λείπει από κανένα τραπέζι! Μια συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γρ. μυζήθρα κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
  • 1 κ.σ. αλεύρι από καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κ.σ. νερό
  • 1 πρέζα καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη μυζήθρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
  2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ