Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Σκάλα: Στρατηγική στοιχημάτων χαμηλών αποδόσεων

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σκάλα είναι μια απλή και πολύ δημοφιλής στρατηγική αθλητικού στοιχήματος που είναι εύκολη και διασκεδαστική στη χρήση. Δεν απαιτεί πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς, βαθιές θεωρητικές γνώσεις ή ώρες ανάλυσης γραμμών. Έτσι, καθιστά δυνατή την εκπλήρωση του ονείρου κάθε παίκτη να πετύχει ένα μεγάλο σκορ χωρίς να ρισκάρει πολλά χρήματα. Ακούγεται διασκεδαστικό; Στη συνέχεια, διαβάστε τι είναι τα στοιχήματα σκάλας.

Τι είναι η σκάλα

Κοιτάζοντας την κατάταξη, είναι εύκολο να βρείτε γεγονότα με σχεδόν 100% πιθανότητα. Οι αποδόσεις στο Megapari.com είναι πολύ υψηλές.

Με άλλα λόγια, όπως το σίδερο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πωλούνται σε πολύ χαμηλή απόδοση 1,15. Για να κερδίσετε κάτι με ένα τέτοιο στοίχημα, πρέπει να επενδύσετε πολλά χρήματα και αυτό δεν είναι κατάλληλο για όλους. Η σκάλα είναι μια στρατηγική για όσους θέλουν να ποντάρουν λίγα και να κερδίζουν πολλά.

Πώς λειτουργεί λοιπόν το σύστημα σκάλας; Είναι πολύ απλό. Παίρνουμε ένα μικρό χρηματικό ποσό (για παράδειγμα, 100 ρούβλια). Τα στοιχήματα έχουν απόδοση 1,15 (ή 1,25 ή 1,05 – το σημαντικότερο είναι ότι το γεγονός είναι αξιόπιστο). Το στοίχημα περνάει και υπάρχουν ήδη 115 ρούβλια στο λογαριασμό. Στη συνέχεια, βάζουμε και τα 115 στο επόμενο σιδερένιο αγώνισμα. Και ούτω καθεξής μέχρι να κερδίσουμε το επιθυμητό ποσό. Το κυριότερο – επιλέξτε προσεκτικά τα στοιχήματά σας. Διαφορετικά, η σκάλα μπορεί να αποτύχει.

Πόσα μπορώ να κερδίσω

Στην αρχή φαίνεται ότι η γλάστρα θα μεγαλώσει αργά. Ξεκινώντας με 100 ρούβλια και κάνοντας 10 επιτυχημένα στοιχήματα στη σειρά σε αποδόσεις 1,15, θα απλώσετε μόνο 400 ρούβλια. Αλλά αν κάνετε 30 πάσες στη σειρά, το κέρδος θα είναι 6.500 ρούβλια – δηλαδή, η αρχική τράπεζα θα αυξηθεί 65 φορές, και αυτό είναι ένα παιχνίδι με χαμηλό ποντάρισμα! Και όσο πιο μακριά πάτε, τόσο πιο απότομη γίνεται, επειδή μια σειρά από 50 επαγγελματίες θα μετατρέψει 100 ρούβλια σε 100 χιλιάδες.

Φυσικά, αυτό δεν είναι τόσο απλό. Μερικές φορές ακόμη και σταθερά γεγονότα με αποδόσεις 1,15 αποτυγχάνουν. Αυτό είναι το δύσκολο μέρος της στρατηγικής – να μην κάνετε το λάθος να επιλέξετε φαινομενικά ασφαλή στοιχήματα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει κάποια άλλη στρατηγική που σας δίνει την ευκαιρία να δεκαπλασιάσετε το ποτ σας ρισκάροντας ένα πολύ μικρό ποσό; Αυτή είναι η ομορφιά της σκάλας και είναι καλή για όσους δεν τους αρέσει να ποντάρουν πολλά.

Πώς αλλιώς μπορείτε να στοιχηματίσετε με σκάλες

Οι σκάλες μπορούν να αναβαθμιστούν. Για παράδειγμα, μπορείτε να τρέξετε 5-10 σκάλες ταυτόχρονα – ίσως τουλάχιστον μία από αυτές να έχει 50-60 σκαλοπάτια. Φυσικά, κάθε σκάλα θα πρέπει να έχει διαφορετικά γεγονότα. Αν προσπαθήσετε να κάνετε 10 από αυτά ταυτόχρονα, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε 9 λάθη, αλλά το να προσπαθήσετε να αστοχήσετε 9 φορές με αναλογία 1,15 αποτελεί πραγματική πρόκληση.

Ένας άλλος τρόπος για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας είναι να τη συνδυάσετε με το τάβλι. Ξεκινάμε τη σκάλα, κάνουμε 6 συν στη σειρά και πολλαπλασιάζουμε 100 ρούβλια με 230. Στη συνέχεια – κρατήστε αυτό με το οποίο ξεκινήσατε (100 ρούβλια) και ξεκινήστε μια νέα σκάλα με κέρδος 130 ρούβλια. Εάν η σκάλα δεν έχει 6 σκαλοπάτια, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια νέα σκάλα διπλασιάζοντας το ποντάρισμα. Και ούτω καθεξής μέχρι να κλείσει με κέρδος.

Αποτέλεσμα

Η σκάλα δεν είναι μια στρατηγική win-win, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα στοιχηματική στρατηγική. Ακόμη και αποδόσεις όπως 1,15 μερικές φορές μας απογοητεύουν, αλλά αν επιλέγετε προσεκτικά τα γεγονότα και παίζετε 5-10 σκάλες κάθε φορά, μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο σερί κερδών και να αυξήσετε την τράπεζά σας. Στη χειρότερη περίπτωση, θα διασκεδάσετε και θα απολαύσετε το γεγονός ότι τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap