Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Σέρρες: Αλεπούδες μπαινοβγαίνουν σε ταβέρνα και βγάζουν… selfies με τους επισκέπτες

Δημοσιεύτηκε

στις

Αλεπού
Διαφήμιση
Διαφήμιση
322 Shares

Το τελευταίο διάστημα τρεις μικρές χαριτωμένες αλεπούδες, μπαινοβγαίνουν στην ταβέρνα του συγκροτήματος «Ξύλινο Χωριό»  δίπλα στο δάσος που περιβάλλει την περιοχή.

«Στην αρχή ήρθε η πρώτη και μετά ακολούθησαν οι άλλες δύο. Αρχικά με φόβο και προσοχή αλλά στη συνέχεια εξοικειώθηκαν και μπαίνουν ακόμη και μέσα στην ταβέρνα» λέει στο protothema.gr o ιδιοκτήτης κ. Λευτέρης Μπάδας, συμπληρώνοντας πως όλη τη διάρκεια της ημέρας οι αλεπούδες περιφέρονται έξω ή μέσα στο μαγαζί και το βράδυ μόλις κλείσει επιστρέφουν στο βουνό και στις φωλιές τους. «Έχουν γίνει μασκότ πλέον και οι επισκέπτες τις φωτογραφίζουν και βγαίνουν selfie μαζί τους» λέει ο κ. Μπάδας.

Το τελευταίο διάστημα λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του Covid-19, αλλά και των σοβαρών αλλαγών στο κλίμα και το περιβάλλον, έχουν ως αποτέλεσμα άγρια ζώα να κατεβαίνουν από τα βουνά και να φτάνουν μέσα στα χωριά.

Στο βόρειο τμήμα των Σερρών, εκτός από αλεπούδες, αγριογούρουνα και λύκους κοντά σε κατοικημένες περιοχές, εμφανίστηκαν και αρκούδες.

Αλεπού
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap