Άγιος Νικόλαος: Έλα να δεις τι σημαίνει Κρητική ομορφιά και αυθεντική φιλοξενία! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Είναι γνωστό πως ο Άγιος Νικόλαος και ολόκληρος ο νομός Λασιθίου στην Ανατολική Κρήτη κρύβει «διαμάντια» φυσικής ομορφιάς και για τον λόγο αυτό είναι η επιλογή χιλιάδων επισκεπτών που θέλουν να απολαύσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές. Σε όποιο άκρο του νομού και αν βρεθείτε, είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές παραλίες, γραφικά χωριά με τους πλέον φιλόξενους ανθρώπους και εντυπωσιακά μεσογειακά τοπία στην ενδοχώρα…

Κέντρο της τουριστικής κίνησης κάθε Καλοκαίρι στο Λασίθι, είναι η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου που αποτελεί δικαιολογημένα πόλο έλξης για κάθε τουρίστα που θα επιλέξει τον νομό για τις διακοπές τους. Η ίδια η πόλη του Αγίου Νικολάου είναι υπέροχη ενώ σε απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων υπάρχουν μερικά από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Ανατολικής Κρήτης.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ο Κόλπος της Ελούντας με την ιστορική Σπιναλόγκα, το φαράγγι της Κριτσάς με το εντυπωσιακό πέρασμα του Χαυγά, το Καλό Χωριό με την εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και η γυναικεία Μονή Κρεμαστών λίγα χιλιόμετρα νότια της Νεάπολης. Λίγα αξιοθέατα από τα πολλά που θα συναντήσουν όσοι αφιερώσουν λίγες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου παράλληλα με την χαλάρωση στην όμορφες παραλίες της βόρειας Κρητικής ακτής.

Όλα τα παραπάνω μοναδικά μέρη κατέγραψε σε μία υπέροχη σύντομη παραγωγή ο Μένιος Καραγγιάνης, αφήνοντας τις εικόνες και τα όμορφα πλάνα να περιγράψουν την μοναδική ομορφιά της περιοχής ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες της ξεγνοιασιάς και της απόλυτης επαφής με την φύση.

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στο youtube πριν από λίγες ημέρες:

 

Shares