Η Κρήτη στα τοπ 5 νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό!

Shares

Για ακόμη μία χρονιά η Κρήτη «σαρώνει» τα βραβεία διεθνών διοργανώσεων τα οποία την συγκαταλέγουν στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Αυτή τη φορά σειρά είχε το παγκοσμίως γνωστό τουριστικό περιοδικό «Conde Nast Traveller» με τα βραβεία «Reader’s Choice Awards 2019» της αμερικανικής έκδοσης.

Η σημαντική αυτή διάκριση περιελάβανε και άλλα γνωστά ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Πάρος, υψώνοντας την Ελλάδα ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών…

Η χώρα μας κατέκτησε την 7η θέση στη κατηγορία «Κορυφαίες 20 χώρες» (Top 20 Countries), όπου υποψήφιες ήταν συνολικά 193 χώρες, ενώ στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά στον κόσμο» (Best islands in the World) και ειδικότερα στα «Κορυφαία 5 νησιά της Ευρώπης» (Top 5 in Europe) η Ελλάδα απέσπασε τη «μερίδα του λέοντος», καθώς η Μύκονος κατέλαβε την 3η θέση, η Πάρος την 4η και η Κρήτη την 5η θέση.

Όσοι μένουν στην Κρήτη ή την έχουν επισκεφτεί ως τουρίστες, καταλαβαίνουν απόλυτα τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Οι σπάνιας ομορφιάς παραλίες της, τα επιβλητικά τοπία της ενδοχώρας και η φιλοξενία των Κρητικών είναι στοιχεία που κερδίζουν πάντα τις θετικότερες εντυπώσεις και προσφέρουν στιγμές που γίνονται εμπειρία ζωής!

Shares

 

1 comment

  1. Pingback: Η συγκλονιστική στιγμή που τρένο διασπάει «τοίχο» από χιόνι! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *