Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Γιατί οι Ολλανδοί κι οι Φινλανδοί προτιμούν την Κρήτη για διακοπές;

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Κρήτη είναι ο αγαπημένος προορισμός διακοπών για τους Ολλανδούς τουρίστες το 2018 -και πιο συγκεκριμένα το Ρέθυμνο, τα Χανιά αλλά και το Κουτουλουφάρι. Αυτά τώρα δε τα λέμε εμείς αλλά μια έρευνα που έκανε η γνωστή ιστοσελίδα Griekenland.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα, στην οποία κλήθηκαν να ψηφίσουν Ολλανδοί τουρίστες αναφορικά για το ποιον προορισμό θα προτιμήσουν για την ερχόμενη χρονιά, τα στατιστικά μίλησαν από μόνα τουςτ: οι περισσότεροι θα προτιμήσουν (όπως λένε) την Κρήτη για τις διακοπές τους σε ποσοστό 15%, κατατάσσοντας την στην πρώτη θέση από τις επιλογές που έχουν στην Ελλάδα, με την Κέρκυρα, την Λέσβο και τη Ζάκυνθο να ακολουθούν.

Ποιοι άλλοι τουρίστες αγαπούν την Κρήτη;

Η Κρήτη ήταν ο δημοφιλέστερος προορισμός του 2017 και για τους Φινλανδούς, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία μεγάλου tour operatos της χώρας, η Κρήτη και η Ρόδος ήταν οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους πελάτες τους, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος με ποσοστό 36% επί του συνόλου των τουριστικών πακέτων, που πουλήθηκαν στη Φινλανδία την περασμένη χρονιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ