Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ελβετοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο πάνω σε μια μηχανή ξεχειμωνιάζουν στην Κρήτη δηλώνοντας γοητευμένοι | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ζευγάρι Ελβετών αποφάσισε να τα βροντήξει όλα και να γυρίσει τον κόσμο πάνω σε μια μηχανή.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Ρέθυμνο, αφού, όπως δηλώνουν οι ίδιοι στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV, ο χειμώνας στο νησί μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία! Τα έξοδά τους περιορίζονται ουσιαστικά στη βενζίνη που χρειάζονται, αφού για όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εθελοντικά σε κάθε γωνιά του κόσμου που ταξιδεύουν.

Η Νατάλια και ο Βίνσεντ Βάιλ μίλησαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV για τη μοναδική εμπειρία τους, έχοντας ως αποστολή, όπως εξομολογούνται, να ζουν μόνο στο παρόν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή χωρίς άγχος.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, ο χειμώνας στο νησί μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία!

Ο Βίνσεντ και η Νατάλια δεν είναι εκατομμυριούχοι, και ο λόγος που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τόσα ταξίδια, αφήνοντας πίσω τη ζωή τους στην Ελβετία είναι οι εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε τόπο που επισκέπτονται.

Το ζευγάρι ξεκίνησε αυτή τη διαδρομή αφήνοντας τον προορισμό στην τύχη, αποφασίζοντας με έναν μοναδικό τρόπο, όταν… στριφογύρισαν ένα μπουκάλι που τους έδειξε για πού θα φτιάξουν βαλίτσες κι έφυγαν!

Στόχος τους είναι να φτάσουν στην Ινδία ώστε να ξαναδούν την οικογένεια που τους είχε φιλοξενήσει παλαιότερα, ενώ δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το Ρέθυμνο και ειδικότερα το Κουρταλιώτικο Φαράγγι.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ