Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικό σκάφος θα σηκώσει από τον βυθό το Mirage του ηρωικού Σμηναγού | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τις περασμένες μέρες, με τον χαμό του ηρωικού σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εξαιτίας της πτώσης του αεροπλάνου του, ενός Mirage 2000-2005 το οποίο συμμετείχε σε αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών, δεν έχει βρει ακόμα την τελική της λύση. Αναζητούνται τα βαθύτερα αίτια και οι πιθανές τεχνικές βλάβες.

Φυσικά για να γίνει αυτό, και καθώς το αεροπλάνο έχει βυθιστεί στη θάλασσα, χρειάζεται κάτι περισσότερο από εικασίες. Έτσι όπως όλα δείχνουν ένα σκάφος του του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών αναμένεται να φύγει άμεσα από την Κρήτη με σκοπό να ερευνήσει το αεροσκάφος του 34χρονου πιλότου και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πώς θα βρεθεί το αεροπλάνο του σμηναγού

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει πάρει την άδεια από την Πολεμική Αεροπορία -καθώς οι ιθύνοντες αγωνιούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να αναδείξουν την αλήθεια.

Το σκάφος του ΕΛΚΕΘΕ θα προσπαθήσει με πολύ σύγχρονες μεθόδους να φτάσει στο Mirage 2000-2005 το οποίο βρίσκεται σε 800 μέτρων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά πιθανολογείται πώς κομμάτια του έχουν διασκορπιστεί και σε ακτίνα 400 μέτρων από το σημείο που βρίσκεται βυθισμένο.

Μάλιστα δε θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού το ίδιο σκάφος έχει φέρει εις πέρας παλιότερη αντίστοιχη επιχείρηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap