Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η απόφαση για το ξακουστό πανηγύρι στην Κοξαρέ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κοξαρέ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γνωστό πως το πανηγύρι της Κοξαρέ Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο είναι από τα πιο «δυνατά» της Κρήτης και χιλιάδες κόσμου, ντόπιοι και τουρίστες, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο το διήμερο της Παναγίας για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Και μιλάμε κυρίως για νεολαία, η οποία τιμάει με την παρουσία της το εν λόγω πανηγύρι, ξεφαντώνοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί φέτος, με την πανδημία να επισκιάζει την κανονικότητα, ανάγκασε τον υπερδραστήριο Σύλλογο Κοξαρέ που φροντίζει κάθε χρόνο ώστε να είναι όλα όπως πρέπει, να ακυρώσει το φετινό πανηγύρι, παρά το γεγονός ότι η ΚΥΑ που εξέδωσε η κυβέρνηση αφορά μονάχα τον μήνα Ιούλιο.

Με αυτόν τον τρόπο, έρχεται να προλάβει καταστάσεις, επιδεικνύοντας τεράστιο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία, η οποία είναι και το υπέρτατο ζητούμενο.

Συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου για τη στάση τους και το Daynight.gr ανυπομονεί ήδη για το πανηγύρι του 2021. Εκεί, όλοι μαζί, θα το γιορτάσουμε διπλά και θα αναπληρώσουμε τη φετινή ακύρωση 🙂

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Κοξαρέ:

«Με λύπη αλλά και σεβασμό προς τις συστάσεις των ειδικών, των γιατρών, του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας, ανακοινώνουμε την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μας στις 14 και 15 Αυγούστου.

Πρωτεύον ζήτημα στις δεδομένες συνθήκες είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ευχόμαστε του χρόνου όλα αυτά να είναι απλά μια ανάμνηση και να είμαστε μαζί όπως παλιά…

Ζητάμε συγγνώμη από τους καλλιτέχνες, τους συνεργάτες και όλους εσάς που εδώ και 40 χρόνια είστε κοντά μας. Ελπίζουμε ο χρόνος που δίνεται να είναι υπέρ της υγείας μας και μακροχρόνια υπέρ του πολιτισμού. Όπως είχε δηλώσει και η αείμνηση Μελίνα Μερκούρη, “η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί στον πολιτισμό. Αυτή είναι η κληρονομιά της, αυτή η περιουσία της και αν το χάσουμε δεν είμαστε ΚΑΝΕΙΣ!”

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η πρόεδρος Ελένη Περαντωνάκη και τα μέλη του συλλόγου Κοξαρέ»

 

Πάρτε μια γεύση από τον… χαμούλη που επικράτησε πέρυσι στο πανηγύρι της Κοξαρέ

 

 

 

Κοξαρέ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap