Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Η Ψήφος της Αγάπης!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες μονάχα ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη κυβέρνησης, η κυρία Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή) μάς απέστειλε την ακόλουθη επιστολή, μέσα από την οποία απευθύνει το δικό της «ευχαριστώ» και ένα ιδιαίτερο κάλεσμα προς τους συμπολίτες της.

 

Η επιστολής της Αγάπης Κακλιδάκη (Κακλή):

«Λίγο πριν την προσφυγή στις κάλπες αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους προκαταβολικά, επώνυμους και ανώνυμους συμπαραστάτες μου.

Η συνδρομή σας στην προεκλογική μου προσπάθεια υπήρξε πολύτιμη. Αποτελεί για εμένα κληρονομιά και παρακαταθήκη. Έχει ζωγραφίσει στη μνήμη μου εικόνες και συμπεριφορές ανεξίτηλες, που με υποχρεώνουν να γίνομαι ακόμα καλύτερη, με στόχο και υποχρέωση τη συνεχή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να σας ζητήσω είναι η ψήφος σας την Κυριακή να είναι η ψήφος της Αγάπης. Της Αγάπης για την Ελλάδα, της Αγάπης για την Κρήτη, της Αγάπης για το Ρέθυμνο. Για τον τόπο που γεννηθήκαμε, που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας.

Έχω ήδη δεσμευτεί, με εγγύηση την αγάπη που εισέπραξα, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό όλων μας. Εύχομαι καλές εκλογές και να μπορέσουμε να χτίσουμε με το εκλογικό αποτέλεσμα το σκαλοπάτι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.»

 

Κακλιδάκη

Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)
05/07/2019
  

Ακολουθήστε την υποψήφια Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου κα Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)  στο Facebook.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap