Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η απόσταξη της ρακής, η απόλαυση και οι αυθεντικές στιγμές με φίλους | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η ρακί βρίσκεται στον πυρήνα της Κρητικής παράδοσης και αυτό δεν χωρά αμφιβολία! Το αγαπημένο απόσταγμα των ντόπιων και ευρύτερα των Ελλήνων, είναι το συνοδευτικό στιγμών χαράς, λύπης και φυσικά διασκέδασης. Είναι το προϊόν του οποίου η απόσταξη αποτελεί ιεροτελεστία αιώνων και πάντα συνδυάζεται με αντάμωμα φίλων, κέφι και πολλές ιστορίες…

Όσο κι αν σκεφτούμε, δεν θα θυμηθούμε κρητικά γλέντια που να μην υπήρχε ρακί στα τραπέζια. Δεν θα βρούμε ούτε ένα καφενείο της Κρήτης που να μη έχει μερικά μπουκάλια ρακί να περιμένουν τους θαμώνες να την απολαύσουν και να ξεφύγουν για λίγο από τις έγνοιες. Είναι το απόσταγμα που έχει γίνει ένα με την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά βεβαίως και τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.

Ένας ξένος τουρίστας βρέθηκε πριν από μήνες στις βραδιές απόσταξης της ρακής σε χωριό της Κρήτης και όσο εντυπωσιάστηκε από την όλη διαδικασία, άλλο τόσο απόλαυσε τις αυθεντικές στιγμές που μοιράστηκε με την ντόπια παρέα του. Αμέσως μόλις γύρισε στην καθημερινότητά του έφτιαξε ένα όμορφο βίντεο για την ξεχωριστή εμπειρία που είχε.

Δείτε το και κάντε υπομονή μέχρι την νέα  «πρωτοράκι» γύρω στον Νοέμβριο…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap