Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Οι Βρετανοί… ξανάρχονται στην Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Βρετανοί τουρίστες
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ξεκινούν οι Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού στο Δήμο Χερσονήσου, με τη συμμετοχή του κόσμου να αναμένεται ικανοποιητική. Στόχος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, είναι να πειστούν οι πολίτες που έχουν τη βούληση να εμβολιαστούν, καθώς οι αρνητές δε θα το κάνουν ούτως ή άλλως. 

«Εκτιμώ ότι θα υπάρχει ανταπόκριση, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είναι μεγάλη. Οι εμβολιασμοί πάντως, είναι το μοναδικό μέσο και το μοναδικό όπλο που έχουμε για να σωθεί φέτος η χρονιά, η οποία σε επίπεδο τουρισμού ξεκίνησε νωχελικά, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πάνε πιο καλά», σημείωσε ο κ. Σέγκος, καλώντας παράλληλα όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι εμβολιασμοί στον κλάδο του τουρισμού δεν έχουν πάει πολύ καλά. «Θα έπρεπε όλοι οι εργαζόμενοι του τουρισμού να έχουν εμβολιαστεί και δεν το έχουν κάνει, ενώ είναι οι πρώτοι που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, εκ των οποίων πολλοί είναι εμβολιασμένοι αλλά πολλοί ακόμη δεν είναι. Αν δεν γίνει αυτό, το τουριστικό προϊόν φέτος που το χαρακτηρίζει μόνο μια λέξη, η βεβαιότητα, δε θα καταφέρει να περισωθεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εντοπισμός της νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού στην Κρήτη, λειτουργεί ανασταλτικά ως προς τη διατήρησή της, ως πράσινη περιοχή. «Ας μην κλείσουμε μόνοι μας τον τουρισμό μας», παρακάλεσε ο δήμαρχος.

Τουλάχιστον για το δήμο Χερσονήσου πάντως, διευκρίνισε ότι η τουριστική κίνηση βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. «Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει, όπως και οι επιχειρήσεις εμπορικού ενδιαφέροντος και τα εμπορικά καταστήματα. Η κίνηση είναι καλύτερη από τον περσινό Ιούλιο, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία όμως είναι χαμηλές ακόμα. Κομβικό σημείο είναι να διατηρηθούμε και να ανέβουμε σε αυτήν την κλίμακα του τουριστικού προϊόντος».

Ο κ. Σέγκος σχολίασε ότι η αναβολή στην έλευση τουριστών και επισκεπτών από τη Μ. Βρετανία, δημιούργησε άσχημη προσδοκία. «Όμως τώρα που βρισκόμαστε κοντά στις 19 του μήνα, σίγουρα η προσοχή είναι μεγάλη για να περισωθεί η χρονιά. Εφόσον τα πράγματα πάνε καλά και ανοίξει η Αγγλία, η ζήτηση για την Κρήτη και για τον δήμο Χερσονήσου είναι εξαιρετικά καλή και μεγάλη. Υπάρχουν κρατήσεις και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι κομβικός», ανέφερε κλείνοντας ο ίδιος.

Πηγή: creta24

Βρετανοί τουρίστες
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap