Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Σεισμόπληκτοι Κρήτης: Άνοιξε ειδικός λογαριασμός για δωρεές – Ας βάλουμε ένα χεράκι!

Δημοσιεύτηκε

στις

σεισμός Κρήτης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
43 Shares

Τη δυνατότητα για υποβολή δωρεών προς τους σεισμόπληκτους της Κρήτης δίνει το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνοντας την λειτουργία ειδικού λογαριασμού μέσω της Κρατικής Αρωγής.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν δωρεές για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων από τον σεισμό που χτύπησε την Κρήτη τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Οι δωρεές που θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό με τίτλο «Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής – Εισφορές Ιδιωτών», ο οποίος προβλέφθηκε με τον ν. 4797/2021 (ΦΕΚ Α΄ 66) για την Κρατική Αρωγή και ανοίχθηκε στις 11 Αυγούστου 2021, θα πρέπει να συνοδεύονται από την αιτιολογία «Σεισμός Κρήτης 2021».

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών στον συγκεκριμένο λογαριασμό ήδη «συγκεντρώνονται δωρεές για τη χρηματοδότηση δράσεων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού, καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού πλούτου της χώρας».

Όπως υπενθυμίζει το ΥΠΟΙΚ «όποιος και όποια επιθυμεί να κάνει νέα δωρεά υπέρ των πυρόπληκτων, μπορεί να καταθέσει χρήματα στον ίδιο ειδικό λογαριασμό, συμπληρώνοντας την αιτιολογία “Πυρκαγιές Καλοκαιριού 2021″».

Σημειώνεται ότι ο κωδικός ΙΒΑΝ του ειδικού λογαριασμού είναι: GR 9501000230000002341227461.

σεισμός Κρήτης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap