Βρειτε μας στα Social Media
 

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Κρήτη από άκρη σε άκρη είναι γεμάτη από εντυπωσιακές παραλίες που ικανοποιούν κάθε προτίμηση. Αν και οι υπέροχες ακτές του νησιού περιμένουν κάθε καλοκαίρι χιλιάδες επισκέπτες, ορισμένες ξεχωρίζουν ως οι πιο διάσημες ενώ αρκετές άλλες είναι λιγότερο γνωστές και μπορούμε να πούμε ότι «κρύβουν» μυστικά. Οι παραλίες της Αρχαίας Ιτάνου στο Λασίθι, είναι ακριβώς από αυτές τις περιπτώσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων θέλουν να «ανακαλύψουν» εικόνες λιγότερο συνηθισμένες…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

26 χιλιόμετρα ανατολικά της Σητείας και λίγο πιο βόρεια από το διάσημο φοινικόδασος στο Βάι, οι τρεις γραφικοί όρμοι της Αρχαίας Ιτάνου ή Ερημούπολης όπως ονομάζεται στις ημέρες μας η περιοχή, είναι βέβαιο πως αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν τις ήρεμες παραλίες και τα μεσογειακά τοπία!

Η ανοιχτόχρωμη άμμος, τα ήρεμα νερά και ο σπάνιας ομορφιάς βυθός θα αποζημιώσουν όσους φτάσουν μέχρι αυτό το ιδιαίτερο άκρο της Κρήτης. Στις παραλίες της «Ερημούπολης» θα βρείτε φοίνικες, αλμυρίκια για σκιά και  φυσικά απομεινάρια  αρχαίων φρουρίων που η ιστορία του χάνεται στο βάθος του χρόνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap