Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

«Απογειωθείτε» και απολαύστε από ψηλά υπέροχα τοπία του Ρεθύμνου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΟι ομορφιές του Ρεθύμνου είναι αμέτρητες και πολλές από αυτές γνωστές στους περισσότερους που έχουν επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή του νομού. Πρόκειται για ένα τόπο που προσφέρει απλόχερα μοναδικά τοπία τόσο δίπλα στην ακτές της Βόρειας και Νότιας Κρήτης, όσο και στην ενδοχώρα με τα επιβλητικά βουνά, τα φαράγγια και τα αυθεντικά χωριά…

Οι τουρίστες που φθάνουν στον τόπο αυτό για να απολαύσουν τις διακοπές τους είναι σπάνιο να μην φύγουν εντυπωσιασμένοι και να μην πάρουν μαζί τους τις πιο γλυκές αναμνήσεις και εικόνες που θα αργήσουν πολύ να ξεχάσουν. Είναι βέβαια και εκείνοι οι επισκέπτες που δεν αρκούνται μόνο στο να ευχαριστηθούν τις ημέρες χαλάρωσης στο νησί και επιθυμούν επιπλέον να καταγράψουν σε μοναδικά βίντεο όσα ξεχώρισαν από την εμπειρία τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένας Ρώσος τουρίστας που έχοντας τον κατάλληλο drone εξοπλισμό, περιηγήθηκε σε μεγάλο μέρος του Νομού Ρεθύμνου και κατέγραψε απίθανα πλάνα τόσο πάνω από την πόλη του Ρεθύμνου όσο και από άλλες πανέμορφες περιοχές στην ενδοχώρα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap