Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Έσπασαν το λουκέτο στο νεκροταφείο για να μπουν μέσα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Προσπάθεια να εισέλθουν στο κλειστό Νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου κατέβαλαν άγνωστοι τη Μεγάλη Παρασκευή, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου με το κλείσιμο των νεκροταφείων στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάσχεσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα άγνωστα άτομα, μάλιστα, δεν δίστασαν να σπάσουν το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί, αγνοώντας τα μέτρα. Ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου όταν μια γυναίκα επιχείρησε να πηδήξει στον αύλειο χώρο του κοιμητηρίου. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή από την προϊσταμένη η οποία ειδοποίησε τη Δημοτική Αστυνομία. Πριν, όμως φτάσουν οι δημοτικοί αστυνομικοί στον χώρο του κοιμητηρίου η άγνωστη είχε σπεύσει να εξαφανιστεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Μεγάλο Σάββατο προέκυψαν κηδείες και στα δύο Κοιμητήρια του Ηρακλείου, οι οποίες έγιναν κανονικά και όπως προβλέπεται από τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη που ενημερώθηκε για τα περιστατικά επισήμανε σε δηλώσεις της:

«Ενημερώθηκα από την προϊσταμένη του τμήματος δημοτικών κοιμητηρίων για τα εν λόγω περιστατικά για τα οποία ελήφθη αμέσως σχετική μέριμνα. Έχω ήδη αναφερθεί στην απόφαση μας αυτή η οποία ήρθε σε σύμπλευση έτσι κι αλλιώς με τις εντολές της κυβέρνησης.  Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ένα λεπτό , ιδιαίτερο και συναισθηματικό θέμα, που όμως για φέτος μόνο θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε με υπομονή και κατανόηση, αφού γνώμονας κάθε κίνησης μας είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων μας».

Πηγή:cretalive

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap