Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κορονοϊός: Στο «βαθύ κόκκινο» ξανά η Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

λουτρο το χωριο με τις μυστικες παραλιες
φωτογραφία αρχείου


327 Shares

Στο «βαθύ κόκκινο» παραμένει η Κρήτη στον ανανεωμένο συνδυαστικό χάρτη αριθμού κρουσμάτων – τεστ και δείκτη θετικότητας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), που παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου, η Αττική και η Κρήτη έγιναν… «κόκκινες» (red), από «πορτοκαλί» (orange) που παρέμεναν μέχρι και τότε, ενώ η Κρήτη ήταν «πράσινη» έως και τις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με το hania.news.

Υπενθυμίζεται ότι το ανώτερο επίπεδο στον χάρτη του ECDC είναι το «βαθύ κόκκινο» (dark red), που συναντάται, μεταξύ άλλων, σε περιοχές της Ισπανίας στο νέο χάρτη τού ECDC. [Δείτε ΕΔΩ τα 5 επίπεδα χρωμάτων («πράσινο», «πορτοκαλί», «κόκκινο», «βαθύ κόκκινο», «γκρι») και τι σημαίνει καθένα από αυτά στον χάρτη του ECDC].

Σήμερα, με βάση τον ανανεωμένο χάρτη τού ECDC, στο «βαθύ κόκκινο», εκτός από την Κρήτη, είναι οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, στο «κόκκινο» βρίσκονται η Αττική, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Μακεδονία και τα Επτάνησα, ενώ «πορτοκαλί» (orange) είναι οι περιοχές Δυτική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου. Καμία περιοχή της Ελλάδας δεν είναι, πλέον, «πράσινη».

λουτρο το χωριο με τις μυστικες παραλιες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap