Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

συνωστισμός


663 Shares

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται και η Κρήτη να είναι μια από τις περιοχές με μεγάλο πρόβλημα (σε καθεστώς μίνι lockdown βρίσκεται από σήμερα το Ρέθυμνο, ενώ η παράταση του ίδιου καθεστώτος ανακοινώθηκε και για Χανιά-Ηράκλειο) , απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφονται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο οι επιβάτες είναι σα σαρδέλες κυριολεκτικά όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες αναγνωστών του 902.gr από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Μία ακόμα απόδειξη ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται… λάστιχο κατά το δοκούν.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που αυξάνεται πλέον η πίεση στα δημόσια νοσοκομεία αφού έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές και οι διασωληνώσεις.

Η τουριστική κίνηση στο νησί μας έχει ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, προσφέροντας έτσι μια «ανάσα» σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού το οποίο βιοπορίζεται στηριζόμενο στις τουριστικές ροές. Ωστόσο, το γεγονός αυτό θα έπρεπε να μας κάνει διπλά προσεκτικούς, καθώς είναι αυτονόητα σημαντικό πως η θετική εικόνα του τουρισμού στην εποχή μας, εμπεριέχει και την απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων που έχουν καθοριστεί. 

συνωστισμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap