Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παραμένει και επίσημα στο Ηράκλειο ο ταξίαρχος Ν. Σπυριδάκης

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Και επίσημα ο ταξίαρχος, Νίκος Σπυριδάκης, παραμένει, όπως ανακοινώθηκε, επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, τα ηνία της οποίας ανέλαβε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Όλοι πλέον γνωρίζουν ποιος είναι ο ταξίαρχος Ν. Σπυριδάκης, πώς σκέφτεται, πώς λειτουργεί και τι αντιπροσωπεύει. Κατεξοχήν επιχειρησιακός αξιωματικός  (ΕΙΔΑΣΥΔΕ, Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης) έχει χειριστεί με τις ομάδες του  δεκάδες δύσκολες υποθέσεις, κάποιες τρανταχτές, (όπως του δραπέτη-φάντασμα Βαγγέλη Σελιανάκη και η απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη) και πάντοτε ήταν στην πρώτη γραμμή, με φυσική παρουσία. Ήταν αδύνατον να μείνει στο υπηρεσιακό του γραφείο και να αναμένει τις εξελίξεις, με ένα ακουστικό στο χέρι. Είναι άνθρωπος της δράσης, της αδρεναλίνης και των μεγάλων προκλήσεων.

Όμως και το να διοικείς ένα νομό, όπως το Ηράκλειο, σίγουρα συνιστά  πρόκληση καθώς  δεν είναι καθόλου εύκολο. Υπάρχουν  δυσκολίες, ιδιαιτερότητες, πολύ περισσότερο εν καιρώ πανδημίας που ήρθε και ανέτρεψε δεδομένα και καταστάσεις. Αλλά, όπως λένε, οι καλοί καπετάνιοι στις φουρτούνες φαίνονται… Και ο Νίκος Σπυριδάκης το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αξιωματικός από τους λίγους, έχει άποψη, ξέρει τι κάνει, πού βαδίζει, τον σέβονται οι  συνάδελφοι του και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου.

Σε επίπεδο Κρήτης, μέχρι στιγμής έχουμε αλλαγές στο νομό Ρεθύμνου όπου μετακινείται από το Ηράκλειο και τοποθετείται  ως επικεφαλής ο νεοπροαχθείς ταξίαρχος, Μανόλης Παπαδάκης. Ο κ. Παπαδάκης υπηρετούσε στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

 

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ