Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Περπατήστε το Κρητικό Φαράγγι των Πεταλούδων μέσα από ένα ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όποιος δεν έχει επισκεφτεί το φαράγγι των πεταλούδων στο Νομό Λασιθίου πραγματικά δεν έχει ανακαλύψει ένα από το ομορφότερα σημεία της Κρήτης! Το εντυπωσιακό φαράγγι που ξεκινά από το δασύλλιο του Κουτσουρά και τελειώνει λίγο πριν τον οικισμό του Ορεινού, κρύβει απίστευτη φυσική ομορφιά και ιδιαίτερα την άνοιξη, χωρίς αμφιβολία προσφέρει μία από τις καλύτερες πεζοπορικές διαδρομές στο νησί. Αν και οι πυρκαγιές των τελευταίων ετών έχουν επηρεάσει κάποια τμήματά του, η συνολική ομορφιά που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης είναι ακόμη άφθονη…

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα του φαραγγιού (κυρίως από Δεκέμβριο έως Μάϊο) είναι τα πάρα πολλά μικρά ρέματα και οι λιμνούλες που συνθέτουν μοναδικές εικόνες ανάμεσα σε βράχους και πεύκα.

Υπέροχη είναι επίσης και η θέα των γύρω βουνών κατά τα τελευταία δύο χιλιόμετρα, στο τέλος των οποίων σας περιμένει μια έκπληξη που θα απολαύσετε ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες λίγο πριν το καλοκαίρι. Αυτή δεν είναι άλλη από τον επιβλητικό καταρράκτη που ρέει μέσα από μια σχισμή βράχου!

Ένας κρητικός κινηματογραφιστής ταξίδεψε μέχρι το Νότιο Λασίθι και με την πεζοπορία που έκανε κατέγραψε πλάνα και εικόνες που έκανε ένα σούπερ βίντεο που αναδεικνύει την ομορφιά του Ορεινού Φαραγγιού όπως το λένε κυρίως οι ντόπιοι.

Δείτε τα μοναδικά πλάνα από την κάμερα αλλά και το drone:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap