Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

«Τρελή» προσφορά από την Volotea: Αθήνα-Ηράκλειο με 9 ευρώ!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

volotea

Αν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν άδεια το Σεπτέμβρη ή απλώς θέλετε να κάνετε μια σύντομη απόδραση σε έναν όμορφο ελληνικό προορισμό, η αεροπορική εταιρεία Volotea έχει βγάλει μια εκπληκτική προσφορά για Ηράκλειο με την τιμή να ξεκινά από 9 ευρώ!

Η προσφορά της Volotea ισχύει για πτήσεις από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας προς το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η προσφορά αυτή αφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι τιμές θα λέγαμε ότι είναι σχετικά χαμηλές τις περισσότερες ημέρες.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, αυτή τη στιγμή η προσφορά με τα 9 ευρώ αφορά τη 14η Σεπτεμβρίου και η επόμενη φθηνότερη πτήση κοστίζει 29 ευρώ.

Όσον αφορά την επιστροφή στην Αθήνα, μπορεί η προσφορά με τα 9 ευρώ να μην είναι σε ισχύ, ωστόσο μπορεί κανείς να ταξιδέψει σε αρκετές ημερομηνίες με 19 ευρώ, ενώ η ακριβότερη πτήση κοστίζει μόνο 27,75 ευρώ!

Οι τιμές αφορούν απλή μετάβαση, μαζί με φόρους, ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα αντιστοιχούν στον φθηνότερο διαθέσιμο ναύλο για τις επιλεγμένες ημερομηνίες. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για κάθε ναύλο.

Πηγή: travelstyle

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ